Skitur til Norge, uge 10

Denmark

+45 75687900
admin@cbg.dk

Har du lyst til en skiferie, hvor familien er i fokus? Hvor der er gode pister for alle, uanset hvilket niveau du er på? Vil du være med i et godt fællesskab og samtidig slippe for al besværet med planlægning og forberedelse?

Så tilmeld dig og din familie til en skitur i uge 10. Turen går til Trysil, der med sine 31 lifter, 68 pister og snegaranti, er klar til at tage imod os.
Trysil har det hele! Der er f.eks. 3 børneområder, 2 snowparker, speedtest og en pist med 45 gr. hældning.

Vi skal bo i hytten ”Bjørnstua” (en stor hytte på 340 m2). Hytten ligger tæt på lifterne og med en transportløjpe lige bag huset, så det er nemt at komme hjem igen. Vi får i alt 6 dage på ski - med mulighed for aftenløb 2 gange.

Der er i alt 32 sengepladser, så enkeltværelse er ikke muligt.

Vi sejler fra Frederikshavn til Oslo (en tur på 8,5 time). Det er en dagstur derop, men natsejllads hjemad. Turen er med fuldpension, da vi tager alt mad med fra Castberggård. Leje af ski og liftkort skal I selv sørge for, da der kan være individuelle ønsker. Tal evt. sammen om skiskole, så børnene kan komme på samme hold.

Tilmeldingsfrist d. 1. december og tilmelding er bindende (refunderes ikke).
Din tilmelding er først gældende ved betaling og er efter ”først til mølleprincippet”.

Priser:
Voksne kr. 2.980,-
Børn 7-15 år: kr. 2.700,-
Børn 1-6 år: kr. 2.450,-
Børn under 1 år: gratis

Prisen inkluderer:

• Transport Castberggård – Trysil t/r
  • Færge til/fra Oslo og mad ombord
  • Helpension (mad medbragt fra Castberggård)
  • Logi i Bjørnstua

Ønsker man selv at sørge for transport til Trysil, så kontakt os for en pris.

OBS! Man skal selv sørge for skileje, liftkort og evt. skiskole

Rejseansvarlig: Elinor Vestergaard (ev@cbg.dk)

Der anvendes tegnsprog

Find vej til arrangementet